Η Εταιρεία

Η εταιρία μας, Μπακέλας Α.Ε., ιδρύθηκε το 1992 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους και πληρέστερους προμηθευτές βιομηχανικού-υδραυλικού εξοπλισμού στην Ελλάδα.

  • Η πλήρης σειρά των προϊόντων μας περιλαμβάνει εξοπλισμό για δίκτυα ατμού, νερού, διαθερμικού λαδιού, υγρών και αερίων καυσίμων καθώς και ολοκληρωμένα συστήματα αυτοματισμού και εξοικονόμησης ενέργειας.
  • Η τεχνογνωσία, η άμεση ανταπόκριση, η τεχνική υποστήριξη και η εμπειρία των μηχανικών της εταιρείας μας, εγγυάται την απόλυτη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, εξασφαλίζοντας σίγουρες λύσεις με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Στην προσπάθειά μας για διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας, προσπαθήσαμε και επιτύχαμε αποκλειστικές συνεργασίες με τους κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού.

  • Η επιμονή στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας μας, κέρδισε την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων βιομηχανιών και τεχνικών-κατασκευαστικών εταιρειών στην Ελλάδα και συνεχίζουμε με σταθερά ανοδική πορεία και με τη δυναμική που μας εξασφαλίζει η εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Μέρος της δέσμευσής μας είναι η επιτυχημένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, και σας ενημερώνουμε ότι πρόσφατα ολοκληρώσαμε με επιτυχία project με θέμα ‘Επιθεώρηση Ατμοπαγίδων’ σε διυλιστηριακές μονάδες.

Η εταιρία μας, παρόλο που έχει εμπορικό χαρακτήρα, είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες μέτρησης της απόδοσης των ατμοπαγίδων, οι οποίες βοηθούν τους πελάτες μας να κατανοήσουν καλύτερα τις ιδιομορφίες του ατμού, και μετατρέπονται σε πιο αποτελεσματική λειτουργία, και εξοικονόμηση!

Τι σημαίνει αυτό; Έχουμε εξειδικευμένους τεχνικούς που μπορούν να επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις ατμού σας, να εντοπίσουν αστοχίες που αφορούν στην απώλεια ενέργειας (και κατ’ επέκταση οικονομική επιβάρυνση ως αποτέλεσμα αυτού), και να προτείνουν κατάλληλες λύσεις για το δικό σας δίκτυο, για εγγυημένα αποτελέσματα.

Τα μεγάλα Ελληνικά διυλιστήρια μας εμπιστεύτηκαν για τα δίκτυα τους, και έχουν ήδη δει εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους.

Γιατί όχι και για το δικό σας δίκτυο;

Συνεργάτες

Οικονομικά στοιχεία