Η εταιρία μας ΜΠΑΚΕΛΑΣ Α.Ε. ως εξουσιοδοτημένος διανομέας της CLORIUS CONTROLS, εξυπηρετεί την ελληνική αγορά, παρέχοντας στην βιομηχανία και την ναυτιλία, βαλβίδες (χειροκίνητες & αυτόματες), θερμοστατικές βαλβίδες, μειωτές πίεσης ατμού, πνευματικούς & ηλεκτρικούς ενεργοποιητές και ολοκληρωμένες λύσεις ελέγχου για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Τα προϊόντα της Clorius, έχουν σχεδιαστεί ώστε να πληρούν υψηλές απαιτήσεις και κατασκευάζονται με υλικά υψηλής ποιότητας ώστε να εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ελάχιστη συντήρηση.

Η Clorius ιδρύθηκε το 1902 και ξεκίνησε τις εργασίες της για την ανάπτυξη και παραγωγή μιας σειράς ελεγκτών θερμοκρασίας (θερμοστατικές βαλβίδες) που λειτουργούν αυτόματα. Αυτή η σειρά των θερμοστατικών βαλβίδων είναι η καλύτερη παγκοσμίως και η οποία εξελίσσεται περισσότερο από έναν αιώνα.

Σήμερα, η Clorius είναι παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη και παραγωγή ελέγχων θερμοκρασίας και πίεσης.

Για περισσότερο από έναν αιώνα, η Clorius παράγει προϊόντα σχετικά με την παρακολούθηση, τον έλεγχο και τη ρύθμιση της θερμότητας & της ψύξης στην βιομηχανία και την ναυτιλία. Τα προϊόντα τα οποία παρέχει έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες για αξιόπιστες, οικονομικές και φιλικές προς το περιβάλλον & τον χρήστη λύσεις.

Η Clorius Controls συνεχίζει να διατηρεί τα υψηλότερα πρότυπα για υλικά και κατασκευή και το επίκεντρο της εταιρείας είναι να τηρεί προσεκτικά τις αρχές ποιότητας και ακεραιότητας που την ορίζουν.

CLORIUS CONTROLS