Η εταιρία μας ΜΠΑΚΕΛΑΣ Α.Ε., ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου STARLINE στην Ελλάδα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της ελληνικής βιομηχανίας μέσω της τεχνογνωσίας και της πλήρης γκάμας των προϊόντων που διαθέτει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η φιλοσοφία της Starline βασίζεται στην επίτευξη της τυποποίησης των υψηλότερων απαιτήσεων ποιότητας σε κάθε προϊόν. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται παράγονται στη Δυτική Ευρώπη και όλες οι εταιρείες σφυρηλάτησης βρίσκονται στην Ιταλία. Ένα προϊόν ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.

Ξεκινώντας από την εμπειρία στις πλωτές βαλβίδες κατά τη διάρκεια των ετών, η Starline έχει αναπτύξει ένα ευρύ και πλήρες φάσμα σφαιρικών βαλβίδων σε διαφορετικά υλικά, παρουσιάζοντας: Trunnion Mounted design, Single and Double Block and Bleed, Metal to Metal, Cryogenic & High temperature.

Σήμερα η STARLINE, με ικανότητα παραγωγής 200.000 βαλβίδες/έτος, με ένα πλήρες εύρος μεγεθών και πιέσεων ½”έως 36″ – κλάση 150 – 2500lbs, API6A rate 3000-15000PSI σε όλες τις πιθανές διαμορφώσεις και υλικά, θεωρείτε παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς σε εφαρμογές όπου η ποιότητα παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο.

Η STARLINE είναι σε θέση να παρέχει κάθε είδους αυτόματων σφαιρικών βαλβίδων ξεκινώντας από την απαίτηση του πελάτη χρησιμοποιώντας τα πιο κατάλληλα εξαρτήματα ανάλογα με τις ανάγκες (πλήρες σύστημα με ενεργοποιητές rack & pinion, ενεργοποιητές scotch & yoke, compact ενεργοποιητές, SOV, AFR, POV, QQEV, positioner και τα λοιπά..).

STARLINE